Slösa inte bort din dyrbara tid

När vi sätter oss ner för att stressa av och fly från vår trista vardag så finns det en del av oss som ställer in siktet på onlinekasinon. När vi väl kommit in på den sidan vi favoriserar så ser vi direkt en uppsjö av spel som antingen har ett erbjudande eller som de vill få in en större spelarbas till. Detta är väldigt lukrativt och många av oss har fallit i den fällan även om vi helst vill spela på ett spel som vi vet är kvalité och som kommer ge oss den spelupplevelsen vi letar efter.

Det är just det denna artikeln kommer försöka göra. Vi ska ge dig en chans att bli guidad till de spelautomaterna som många anser som bäst i världen, i alla kategorier. Med detta menas att vi kommer se över grafiken, bonusspelen, tempot och utbetalningarna för att ge dig en smak för en spelautomat som kanske passar dig som handen i handsken.

De bästa spelutvecklarna sätter varandra på prov

När man till slut hittat ett kvalitéspel så är det allt som oftast producerat utav en av de stora spelutvecklarna Microgaming, Playtech och svenska NetEnt. Det är dessa spelutvecklare som är ledande på marknaden och konstant pumpar ut flertalet roliga spelautomater med diverse specialfunktioner och bonusspel.

Det är även dessa spelutvecklare som producerat de största och bästa spelautomaterna enligt oss. Vad som är kruxet med allt är också att det finns så många bra spelautomater på marknaden vilket förvirrar många. Det är naturligt då dessa spelutvecklare konstant måste hitta nya teman och funktioner som gör att deras spel står ut mot de andras.

De bästa spelen du kan spela i dagsläget

Med ovanstående text i minnet så kommer vi nedanför lista de spelen vi tycker är värda att testa, lite kort information om dessa samt vilka som utvecklat dem.

  • Spider-Man: Attack of the Green Goblin av Playtech – Denna skulle alltid få plats på listan. Denna klassiska spelautomat med fem hjul på tre rader som involverar Spider-Man är snabbt i tempo, har extremt välgjord animation och betalar ut väldigt bra pengar på deras 25 vinstlinjer.
  • Starburst av NetEnt – Detta är redan en klassiker för många och har en väldigt stor spelarbas. Starburst har fem hjul på tre rader men innehar endast 10 vinstrader. Däremot betalar dessa vinstrader väldigt bra och spelet i sig flyter på väldigt bra med passande musik.
  • Jurassic Park online av Microgaming – Jurassic Park känner vi alla till sedan länge. Denna spelautomat har alla sina ikoner snyggt animerade i dess anda med både fruktade dinosaurier men även kända karaktärer. Jurassic Park online är även detta en spelautomat med fem hjul på tre rader men till skillnad från lite vinstrader kan du räkna med en hisnande 243(!).

Jurassic park online slot

Att hitta sin favorit

Dessa spelautomaterna som vi rankat ovanför är vad vi finner som de mest klassiska och roligaste spelautomaterna som vi kan hitta i dagsläget. Självklart finns det så många mer att välja på och dessa passar kanske inte alla. Det är därför du måste ta dig tiden att försöka hitta det spelet som faller dig i smaken. Detta kommer göra att spelupplevelsen är högre och att du känner dig tillfredsställd.